Deutsche Bank vynakladá na svoju modernizáciu ročne dve miliardy eur

NETKY.SK • 30 December 2017, 15:32 • 2 min
Deutsche Bank vynakladá na svoju modernizáciu ročne dve miliardy eur

FRANKFURT NAD MOHANOM - Deutsche Bank, najväčší nemecký úverový ústav, bude aj v nasledujúcom roku pokračovať v zásadnej modernizácii, ale jej tempo nebude zvyšovať.

slovakia

left justify in out

„Každý rok investujeme takmer dve miliardy eur, aby sme banku zmenili. Neverím tomu, že by sme mohli investovať ročne tri miliardy eur, lebo tie by prinášali veľmi veľké zmeny," povedal predseda správnej rady veľkobanky John Cryan pre sobotné vydanie novín Börsen Zeitung.

 

Pokiaľ ide o tvorbu zisku banka sa podľa Cryana už výrazne zlepšila, ale celkovo ešte nedosiahla ciele, o ktoré sa jej vedenie usiluje. Z každého eura, ktoré prijme, jej zostáva 15 centov. V porovnaní s medzinárodnou konkurenciou tento výsledok nie je uspokojivý. Banka sa už pripravila na tvrdú formu brexitu. Cryan vyslovil presvedčenie, že Londýn po ňom už nebude prednostným centrom medzinárodného finančného zúčtovania globálnych obchodov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies