Detský domov v Podolínci vykradli, polícia obvinila päticu zlodejov

NETKY.SK • 3 Február 2023, 11:03 • 2 min
Detský domov v Podolínci vykradli, polícia obvinila päticu zlodejov

PODOLÍNEC - Pätica zlodejov vykradla detský domov v Podolínci v okrese Stará Ľubovňa, v súčasnosti už čelia obvineniu. O prípade, ktorý sa stal ešte začiatkom januára, informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že išlo o opakovanú krádež.

slovakia

left justify in out

"Zlodeji vošli v priebehu dvoch dní do objektu, prešli do obytnej časti, vylomili dvere skríň a odcudzili množstvo zimného i letného oblečenia, obuvi, ako aj rôzne osobné veci tam umiestnených detí. Vyšetrovaním tohto prípadu bolo preukázané, že skutku sa dopustilo spolu päť osôb, vo veku od 14 do 21 rokov, pochádzajúcich z obcí Lomnička a Kolačkov," uviedla hovorkyňa. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Stará Ľubovňa vedie v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania domovej slobody spáchaného v súbehu s trestným činom krádeže. Z nezákonného konania už aj obvinil spomínané osoby, všetci sú stíhaní na slobode. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies