Detské oddelenie v skalickéj nemocnici má už zabezpečený riadny chod

NETKY.SK • 10 Február 2017, 13:52 • 2 min
Detské oddelenie v skalickéj nemocnici má už zabezpečený riadny chod

SKALICA – Fakultnej nemocnici Skalica už nehrozí pozastavenie činnosti detského oddelenia pre nedostatok personálu. Podľa riaditeľky Renáty Kormanovej bude aj po 1. marci poskytovať zdravotnícku starostlivosť v plnom rozsahu.

slovakia

left justify in out

"Plynulý chod detského oddelenia i nepretržitá ústavná pohotovostná služba pre deti sú zabezpečené vďaka ochote, odvahe a spolupráci obvodných pediatrov regiónu a príchodom troch nových lekárov na oddelenie," uviedla dnes riaditeľka. Ubezpečila rodičov aj budúce mamičky, že sú naďalej pripravení postarať sa o všetkých pediatrických pacientov a novorodencov. "Naša pôrodnica pracuje normálne a celý proces starostlivosti o detských pacientov je plne zabezpečený," dodala Kormanová.

 

Skalická nemocnica poskytuje zdravotnú starostlivosť pre viac ako 110.000 obyvateľov okresov Skalica, Senica a čiastočne aj okresu Myjava. Pred niekoľkými dňami vedenie pripustilo, že má problémy s personálnym obsadením oddelenia a nebolo vylúčené pozastavenie činnosti. V takom prípade by museli rodičia s deťmi chodiť do Trnavy alebo na Myjavu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies