Detroit zdolal Cleveland, LA Clippers natiahli víťaznú sériu na tri

NETKY.SK • 4 December 2012, 07:54 • 2 min
Detroit zdolal Cleveland, LA Clippers natiahli víťaznú sériu na tri

Detroit zdolal Cleveland, LA Clippers natiahli víťaznú sériu na tri - Ostatné športy Iba druhú výhru v uplynulých jedenástich zápasoch dosiahli hráči New Orleans. Basketbalisti Detroitu Pistons zvíťazili v zápase zámorskej NBA v noci na piatok nad Clevela

slovakia

left justify in out

img

Iba druhú výhru v uplynulých jedenástich zápasoch dosiahli hráči New Orleans.

 Basketbalisti Detroitu Pistons zvíťazili v zápase zámorskej NBA v noci na piatok nad Clevelandom Cavaliers 89:79 a zaznamenali už piaty domáci triumf v rade.

Detroitu sa doma celkom darí, keď z ôsmich duelov vyhrali v piatich, no vonku to hráčom Pistons vôbec nejde a z jedenástich stretnutí sa radovali iba v jedinom.

Los Angeles Clippers zdolali Utah na jeho palubovke tesne 105:104 a natiahli víťaznú sériu na tri stretnutia. Clippers tak poskočili už na štvrtú priečku Západnej konferencie.

Iba druhú výhru v uplynulých jedenástich zápasoch dosiahli hráči New Orleans. Pred domácimi fanúšikmi zdolali Milwaukee jasne 102:81, keď sa pod úspech podpísali dvadsaťdvabodový Ryan Anderson a Robin Lopez, ktorý strelil 21 bodov.

Druhú výhru v rade zaznamenali hráči Orlanda, keď triumfovali na palubovke Golden State 102:94. Glen Davis a Arron Afflalo nazbieral po 24 bodov, na druhej strane sa najviac darilo Stephenovi Currymu, ktorý strelil 25 bodov a pridal 11 asistencií.

Top 10 Assists of the Month: November 2012

výsledky:

Charlotte - Portland 112:118 pp, Detroit - Cleveland 89:79, New Orleans - Milwaukee 102:81, Denver - Toronto 113:110, Utah - LA Clippers 104:105, Golden State - Orlando 94:102

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies