Detroit ukončil domácu sériu neporaziteľnosti na čísle 23, Hossa skóroval

NETKY.SK • 24 Február 2012, 08:24 • 2 min
Detroit ukončil domácu sériu neporaziteľnosti na čísle 23, Hossa skóroval

Detroit ukončil domácu sériu neporaziteľnosti na čísle 23, Hossa skóroval

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Detroitu Red Wings po 112 dňoch kapitulovali v domácej Joe Louis Aréne, keď ich v noci na piatok zdolali hráči Vancouveru 4:3 po predĺžení a samostatných nájazdoch. "Červené krídla" tak ukončili rekordnú šnúru víťazstiev na vlastnom ľade v zámorskej NHL na čísle 23.
      Slovenský hokejový útočník Marián Hossa si vylepšil štatistiky o jeden gól, no jeho Chicago prehralo na domácom ľade s Dallasom 1:3. Tridsaťtriročný krídelník v 30. minúte otvoril skóre duelu, keď do siete dorazil strelu Mayersa. To bolo však zo strany "jastrabov" všetko a hostia tromi gólmi v záverečnom dejstve otočili duel vo svoj prospech.
      Zo Slovákov sa do bodových štatistík zapísal ešte center Floridy Tomáš Kopecký, no jeho asistencia nezabránila prehre s Minnesotou 2:3 po nájazdoch. Viac sa darilo brankárovi Jaroslavovi Halákovi, ktorý vychytal víťazstvo St. Louis nad Nashvillom 3:2 rovnako po nájazdoch. Dvadsaťšesťročný gólman kryl 25 striel súpera a dosiahol 92,6-percentnú úspešnosť zákrokov.

      výsledky:
      Toronto - San Jose 1:2, Carolina - Anaheim 2:3 pp a sn, Detroit - Vancouver 3:4 pp a sn, Florida - Minnesota 2:3 pp a sn, Nashville - St. Louis 2:3 pp a sn, Winnipeg - Tampa Bay 4:3, Chicago - Dallas 1:3, Calgary - Phoenix 3:4 pp a sn, Edmonton - Philadelphia 2:0.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies