Deti známych Slovákov a Čechov narodené v roku 2015

NETKY.SK • 30 December 2015, 17:00 • 2 min
Deti známych Slovákov a Čechov narodené v roku 2015

BRATISLAVA - V roku 2015 privítalo potomkov viacero známych osobností zo Slovenskej aj Českej republiky.

slovakia

left justify in out

Slovenská speváčka Jana Kirschner sa 9. januára stala dvojnásobnou matkou. Interpretka porodila v londýnskej Queen Charlotte's and Chelsea Hospital dievčatko, ktorému spolu s partnerom, hudobným producentom Eddiem Stevensom, vybrali meno Yolana. Malá „Yola“ vážila po narodení 3,44 kilogramu.

 

img
 

 

V prvej polovici januára priviedla na svet svoje druhé dieťa manželka oscarového režiséra Jiřího Menzla Olga. Producentka predčasne porodila dievčatko, ktoré spolu s manželom pomenovali Eva Maria. Olga a Jiří Menzel sa vzali v roku 2004. Spolu vychovávajú aj šesťročnú dcéru Annu, ktorej otcom je však režisér Jaroslav Brabec.

 

21. januára sa narodil syn herečky Viki Rákovej. Otcom malého Bendegúza je Rákovej partner, hudobný riaditeľ košického divadla Thália, Róbert Lakatos.

 

 

img



23. januára privítali na svete svojho tretieho spoločného potomka český fotograf Jan Saudek a jeho manželka, novinárka Pavla Hodková. Rodičia dali dievčatku meno Josefína.

Slovenská speváčka Tina a jej manžel, rapper Separ, sa od 7. februára tešia z prvého spoločného dieťaťa. Interpretka porodila dievčatko, pre ktoré vybrali meno Tia Lilianna.

 

 

bola som na ceste do kuchyne robit obed,ale narazila som cestou na toto mladatko a tak ma na seba zmotala,ze netusim,ci dnes obedujeme 󾌸 mozno o piatej 󾌸 prepac,laska @monsignorsepar

Posted by Tina on 25. máj 2015


11. februára sa stal slovenský herec Marek Majeský dvojnásobným otcom. Jeho manželka Jana Knapíková porodila dievčatko, ktorému dali meno Hana.

Od polovice februára majú prvé spoločné dieťa slovenská speváčka Zdenka Predná a jej partner, hudobník Oskar Rózsa. Interpretka priviedla na svet malého Oskara v pôrodnici vo Zvolene.

Moderátor Thomas Kamenar, ktorého môžu diváci a diváčky poznať z kulinárskej šou Fajnšmeker, sa 8. marca stal otcom. Rodený Slovák, ktorý od roku 1982 žije v Rakúsku, sa novinkou pochválil na sociálnej sieti Facebook, kde zverejnil fotografiu nôh bábätka zabalených v ružovej deke. Matkou jeho prvorodeného dieťaťa, dcérky Emilie, je jeho priateľka Petra.

Český herec Roman Vojtek má od 16. marca syna Benedikta. Chlapca porodila jeho manželka Tereza. Vojtek bol pri pôrode syna, ktorý po narodení vážil 3,5 kilogramu.

Minister financií Slovenskej republiky Peter Kažimír a jeho partnerka Katarína Korecká 13. apríla privítali na svete syna Martina.

29. apríla sa stala matkou slovenská speváčka Dominika Mirgová. Rodáčka z Trnavy priviedla na svet chlapca, ktorý po narodení meral 50 centimetrov a vážil 3,5 kilogramu. Otcom dieťaťa je speváčkin manžel Peter, po ktorom rodičia syna pomenovali.

 

 

viac z môjho života nájdeš aj na INSTAGRAME -> > > > > https://instagram.com/dominikamirgovaofficial/ #rodina #zijemtakakoviem

Posted by Dominika Mirgova - Official on 31. august 2015


2. mája sa narodila dcéra Miss Slovensko 2006 Magdalény Šebestovej a jej partnera, futbalistu Jána Ďuricu. Malá Nina vážila po narodení 3210 gramov a merala 50 centimetrov.

 

 

#Nina a nova decka,ktora jej navzdy bude pripominat jej velky den! Dakujeme www.babygift.sk ze vsetky tie dolezite...

Posted by Magdalena Sebestova on 22. september 2015


15. mája sa stal po tretí raz otcom slovenský moderátor a herec Martin Nikodým. Rodákovi z Bratislavy porodila jeho bývalá partnerka Martina syna, ktorý meral 54 centimetrov a vážil 3480 gramov. Rodičia dali dieťaťu meno Martin.

Český herec a dabér David Novotný je od 31. mája štvornásobným otcom. Dievčatko Tonička vážilo po narodení 3770 gramov a meralo 49 centimetrov. Herec spolu s manželkou Anetou vychováva aj dcéru Anežku a syna Josefa. S bývalou partnerkou Janou má dcéru Emu.

Česká speváčka a herečka Lucie Vondráčková a jej manžel, hokejista Montreal Canadiens a český reprezentant Tomáš Plekanec, sa od 23. júna tešia z druhého syna Adama.

 

 


Spevák českej skupiny Monkey Business a príležitostný herec Matěj Ruppert a jeho manželka Tereza, ktorú si vzal v roku 2013, 7. júla privítali na svete malú Anežku. Dievčatko po narodení vážilo 2440 gramov a meralo 46 centimetrov.

 

Česká speváčka Markéta Irglová 8. augusta priviedla na svet svoje druhé dieťa. Chlapec sa volá Eyvindur Högni a jeho otcom je hudobníčkin partner Sturla Mio Thorisson, s ktorým už má aj dcéru Árveig.

Modelka a podnikateľka Ivica Jusková, ktorá v roku 2005 získala titul Miss Slovensko, sa stala matkou v polovici augusta. Jusková, ktorá získala spomínaný titul ešte pod dievčenským menom Ivica Sláviková, porodila chlapca. Tomu dali s manželom Martinom meno Albert.

Víťazka Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová 26. augusta porodila manželovi Jurajovi Vágnerovi syna. Malý Alex sa narodil v Komárne a vážil približne 3250 gramov a meral 50 centimetrov.

 

 


9. septembra sa stal český herec Lukáš Hejlík po druhý raz otcom. Prostredníctvom sociálnej siete Facebook to oznámila jeho druhá manželka, modelka Veronika Hejlíková, s ktorou sa zosobášil v máji minulého roka. Chlapčekovi dali meno Vojtěch.

29. septembra sa umeleckej dvojici Barbore Polákovej a Pavlovi Liškovi narodila dcéra. Dievčatko dostalo meno podľa postavy zo škandinávskej rozprávky Ronja, lúpežníkova dcéra (1984).

Koncom októbra porodila slovenská herečka Kristína Turjanová svojho prvého potomka. Rodáčka z Trenčína priviedla na svet chlapca, ktorému so svojím partnerom, motocyklovým pretekárom Martinom Vaculíkom, dali meno Marko.

 

 

Kristína sa pred pár dňami stala mamičkou synčeka Marka. Bábätku želáme hlavne veľa zdravíčka a šťastným rodičom veľa veľa radosti. ;) :)#kristinaturjanova #baby

Posted by Kristína Turjanová Fanpage on 26. október 2015


12. novembra česká topmodelka Karolína Kurková oznámila prostredníctvom svojich zástupcov narodenie svojho druhého dieťaťa. Rodáčka z Děčína a jej manžel Archie Drury majú druhého syna, ktorého pomenovali Noah Lee. Dvojica, ktorá sa zosobášila v roku 2009, vychováva aj syna Tobina Jacka.

Česká speváčka a herečka Monika Absolonová 20. novembra priviedla na svet svoje prvé dieťa. Jeho otcom je hokejista Tomáš Horna, s ktorým tvorí pár približne rok a pol. Chlapček dostal meno Tadeáš.

 

 

Krasne rano! Jak jste si uzivali svatky? Ja letos snad poprve v zivote videla nektere pohadky a filmy az do konce! Taky...

Posted by Monika Absolonová on 27. december 2015



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona