Deti žili v byte s mŕtvymi rodičmi, mysleli si, že len tvrdo spia

NETKY.SK • 28 September 2017, 06:26 • 2 min
Deti žili v byte s mŕtvymi rodičmi, mysleli si, že len tvrdo spia

MADRID – Štyri malé deti žili so svojimi mŕtvymi rodičmi v byte celých päť dní. Mysleli si, že len tvrdo spia, keďže aj napriek snahe zobudiť ich, nereagovali.

slovakia

left justify in out

Až neskôr sa zistilo, že obaja rodičia už nie sú medzi živými. Podľa španielskych médií boli deti vo veku od 5 do 13 rokov zvyknuté na to, že sa o nich matka s otčimom nestarajú, preto ich 5-dňový spánok nepovažovali za nič neobvyklé. Polícia informovala, že na základe výsledkov patológa, rodičia spáchali samovraždu.

 

Rodina žila v malom meste La Zarza-Perrunal na juhu Španielska. Na základe svedectiev bola štyridsaťročná žena aj so svojim partnerom naposledy videná ešte začiatkom minulého týždňa. V sobotu večer sa správca domu rozhodol, že situáciu preverí.

 

To čo zistil, keď zaklopal na dvere bytu bolo strašné! Otvorilo mu jedno z detí, keď sa spýtal na rodičov, odvetilo mu, že matka spí a je veľmi studená. Ten okamžite zalarmoval policajné zložky. Deti povedali policajtom, že si celý čas mysleli, že matka tvrdo zaspala a otčim hrá v izbe počítačové hry. Čo ich viedlo k takémuto činu sa zatiaľ nepodarilo zistiť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies