Deti z domovov zažali vianočný stromček v Prezidentskom paláci

NETKY.SK • 7 December 2010, 08:17 • 2 min
Deti z domovov zažali vianočný stromček v Prezidentskom paláci

Deti z domovov zažali vianočný stromček v Prezidentskom paláci

slovakia

left justify in out

img

Prezidentský palác na Hodžovom námestí v Bratislave dnes symbolickým vianočným lampášom osvietil /miknik z detského domova v Istebnom spolu s manželkou prezidenta Silviou Gašparovičovou.
Prezidentský pár privítal na dnešný mikulášsky sviatok už tradične deti z troch detských domovov. Tým doniesol vo vreciach sladké darčeky Mikuláš.
"Teším sa, že ste prišli na pozvanie mojej manželky, ktorá pre vás pripravila toto podujatie. Prajem vám, aby ste sa potešili z toho, čo vám donesie Mikuláš," povedal prezident Ivan Gašparovič. Zaprial im veľa radosti na Vianoce a ďalší nový rok s veľkými úspechmi.
Deti z detských domovov z Trnavy, Nižnej Kamenice a Istebného zavinšovali prezidentskému páru vianočnými básničkami, piesňami a tancom. Detské domovy, ktoré prídu do paláca budúci rok, určí opäť žreb.
Rozsvietený stromček na nádvorí paláca si môže oddnes pozrieť aj verejnosť.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies