Deti udali vlastných rodičov, neuveríte k čomu ich nútili!

NETKY.SK • 5 Apríl 2018, 08:05 • 2 min
Deti udali vlastných rodičov, neuveríte k čomu ich nútili!

MOSKVA – Štyri deti nahlásili svojich rodičov na polícii potom, ako ich nútili sledovať ohavné videá zobrazujúce kruté popravy teroristickej organizácie Islamský štát.

slovakia

left justify in out

Rodičia svoje štyri deti nútili sledovať videá na ktorých teroristi z IS odrezávali hlavy svojim obetiam. Sú vo veku 10, 14, 15 a 18. Pre ohlásenie sa rozhodla 18-ročná dcéra, ktorá chcela ukončiť ich trápenie. 

 

Detskú kliniku oslovila so svojim problémom, tá neváhala a okamžite na miesto vyslala pracovníkov a políciu. Rodičia podporovali teroristickú organizáciu a požadovali to aj od svojich ratolestí. Deti si prežili skutočne krušné chvíle, z domu mohli vychádzať iba raz za tri týždne a do školy nechodili.

 

„Boli sme držaní doma, nechodili do školy a boli sme držaní v sociálnej izolácii, von sme mohli len raz za tri týždne,” uvádza sa vo výpovedi najstaršej dcéry. Ich najmladší syn je veľmi traumatizovaný a má poruchu reči.

 

Rodičia detí majú Somálske korene a pred súdom budú čeliť z podporovania IS, organizácie, ktorá je v Rusku prísne zakázaná. Informoval portál hlavnespravy.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies