FOTO VNÚTRI Detaily Let’s Dance odhalené! Na tieto sexi kočky sa môžete tešiť

NETKY.SK • 17 Máj 2017, 12:07 • 2 min
FOTO VNÚTRI Detaily Let’s Dance odhalené! Na tieto sexi kočky sa môžete tešiť

Podľa našich zistení by sa v tanečnej šou Let’s Dance mali objaviť iba dve známe tanečnice!

slovakia

left justify in out

Markíza intenzívne pracuje na “vyšperkovaní” svojho ťažiskového projektu Let’s Dance na jesennú sezónu. Momentálne prebieha podpisovanie zmlúv a televízia všetko drží zahalené rúškom tajomstva. Nám sa však podarilo zistiť, že do projektu naverbovala iba dve známe tanečnice. Ivanu Surovcovú a Natáliu Glosíkovú. „V zákulisí šou by s tvorcami mala ešte spolupracovať Katka Štumpfová, ale ako tanečná partnerka sa na obraze neobjaví. Bude spolupracovať s produkciou,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja z televízie.

 

Natáliu a Ivanu diváci veľmi dobre poznajú aj z predošlých ročníkov. Vďaka Let’s Dance začala Surovcová randiť s partnerom Nely Pocikovej - Filipom Tůmom, neskôr skočila do náručia hokejistovi Mariánovi Gáborikovi, ktorý sa už čoskoro stane jej manželom. Z niekdajšej neznámej tanečnica sa však vyšvihla medzi známe tváre šoubiznisového sveta. Práve preto si svoje účinkovanie v šou podmienila. „Ivanka má požiadavku, keďže leto bude tváriť v Amerike chce, aby jej tanečný partner bol ochotný vycestovať asi na mesiac za veľkú mláku, kde budú spolu trénovať,“ zistili sme. Keďže Ivana je sama o sebe zaujímavým "materiálom" pre divákov, televízia jej chce výjsť v ústrety.

 

 

Just a bit from day 3. 💜✌🏼 . . . . #coachella #coachellafashion #coachellastyle #kattiva

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Surovcova (@iversanns),

 

Bombardaciky musia byt☝️😋👯 @bepon.sk

Príspevok, ktorý zdieľa Natalia Glosikova (@nataliaglosikova),

 

‼️with @iversanns👋💃💃👋@reebok @reebokslovakia @reebokwomen

Príspevok, ktorý zdieľa Natalia Glosikova (@nataliaglosikova),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona