Destinácia Slovensko sa predstavila na veľtrhu ITB Asia v Singapure

NETKY.SK • 26 Október 2010, 12:21 • 2 min
Destinácia Slovensko sa predstavila na veľtrhu ITB Asia v Singapure

Destinácia Slovensko sa predstavila na veľtrhu ITB Asia v Singapure

slovakia

left justify in out

img

Turistické príležitosti krajiny pod Tatrami predstavila Slovenska Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR) profesionálom na turistickom veľtrhu ITB Asia, ktorý sa skončil v Singapure (20.-22.10.).
      Zástupcovia cestovných kancelárií a profesijných organizácií z brandže CR na veľtrhu našli SACR v spoločnej expozícii krajín Vyšehradskej štvorky (V4), ktoré sa na zámorských trhoch prezentujú pod jednotným logom a mottom European Quartet One Melody.
      V rámci ponuky upozornila SACR najmä na UNESCO pamiatky, mestský a kongresový cestovný ruch, hlavné mesto SR Bratislavu a kúpeľníctvo. Predstaviteľom SACR sa podarilo nadviazať počas veľtrhu viacero obchodných kontaktov s ázijskými nákupcami produktov CR, pričom sa najviac o Slovensko zaujímali profesionáli z Indie, USA, Číny a Singapuru. SACR dostala aj ponuky zúčastniť sa výstav na indickom a americkom turistickom trhu a infocesty po krajinách V4.
      Veľtrh ITB Asia bol zameraný na možnosti prežívania voľného času a kongresový a zážitkový turizmus (MICE) ako napredujúce odvetvie CR vo svete. Pre ázijský trh je nevyhnutné podľa SACR ponúkať rozšírené balíky služieb, ktoré zahŕňajú aj ostatné krajiny V4 vzhľadom na vzdialenosť a dĺžku cesty z Ázie do Európy.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona