Despacito je najstreamovanejšou skladbou všetkých čias

NETKY.SK • 19 Júl 2017, 12:00 • 2 min
Despacito je najstreamovanejšou skladbou všetkých čias

SANTA MONICA - Skladba Despacito portorickej dvojice Luis Fonsi a Daddy Yankee sa stala skladbou s historicky najväčším počtom streamov.

slovakia

left justify in out

Ako v stredu informovalo vydavateľstvo Universal Music Latin Entertainment, počet streamov tejto skladby celosvetovo presiahol 4,6 miliardy. Despacito tak zosadilo z trónu hit Justina Biebera Sorry z roku 2015, ktorý má aktuálne 4,38 miliardy streamov. Bieber je paradoxne aj hosťom v remixe skladby Despacito, pričom práve tento remix je verziou známou z rádií.

Despacito kraľuje už desať týždňov aj singlovým rebríčkom na oboch stranách Atlantiku. V americkom rebríčku Billboard Hot 100 je na prvom mieste už desať týždňov nepretržite, v britskej Official Singles Chart Top 100 je na jednotke rovnako dlhé obdobie s jedinou výnimkou, keď ho na jeden týždeň začiatkom júna predbehla skladba Bridge Over Troubled Water, ktorou si britskí umelci združení pod názvom Artists for Grenfell uctili obete tragického požiaru obytnej budovy v Londýne.

Skladbe Despacito sa darí aj na YouTube, kde sa za uplynulý týždeň posunula v rebríčku podľa počtu videní na štvrté miesto pred hit Uptown Funk od Marka Ronsona a už len necelý milión jej chýba na zdolanie tretieho miesta, na ktorom je aktuálne Bieberov hit Sorry. Na prvých dvoch miestach na YouTube zatiaľ neohrozene kraľujú Wiz Khalifa s Charliem Puthom a ich skladbou See You Again a Psy s hitom Gangnam Style.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies