Desivé VIDEO: Snowboardistka netušila čo ju prenasleduje!

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 18:00 • 2 min
Desivé VIDEO: Snowboardistka netušila čo ju prenasleduje!

HAKUBA – V živote sa stávajú momenty, ktoré výrazne dokážu ovplyvniť osud človeka. Podobný je aj prípad snowboardistky, ktorú od istej smrti delili sekundy.

slovakia

left justify in out

Kelly Murphy si uplynulý víkend išla zajazdiť na snowboarde v janponskej Hakube a rozhodla sa, že si zo zjazdu urobí selfie video. Všetko išlo dobre a žena sa spokojne snowboardovla na svahu, spievajúc si pritom hit Work od Rihanny.

Na svahu bola nižšia viditeľnosť a vďaka slúchadlám zrejme nepočula zvuky, ktoré sa ozývala za ňou. Vydával ich obrovský hladný medveď, ktorý sa hnal po ľahkej koristi a dostal až hrozivo blízko k nič netušiacej žene. Našťastie sa Kelly v poslednej chvíli spustila dole svahom a bežiaci medveď to po pár desiatkach metrov vzdal.

 



"Skoro som bola zožraná!!! V tej chvíli som si to neuvedomovala, ale ľudia musia byť opatrní," povedala Kelly. "Som tu so svojimi kamarátkami, ale tie boli na na výcviku, tak som si išla zajazdiť sama. Na snowboarde som od svojho detstva, takže som sa cítila v bezpečí. Nič som netušila až do chvíle, keď som si pozrela natočené video! Zostala som v šoku a video som ukázala svojim priateľom, ktorí mi povedali, aby som ho dala na YouTube. Oznámila som to aj zamestnancom lyžiarskeho strediska."

Nie sme si istí, či je video autentické alebo nie. Medvede hnedé totiž žijú len na najsevernejšom ostrove Japonska. Video však bolo natočené na miestach, kde sa vyskytujú len medvede čierne. Podľa záberov to však vyzerá práve na medveďa hnedého.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies