Desivé VIDEO Mechanika prešiel traktor, zázrakom prežil

NETKY.SK • 22 September 2016, 15:47 • 2 min
Desivé VIDEO Mechanika prešiel traktor, zázrakom prežil

BOA ESPERANCA – V jednom z brazílskych autoservisov sa odohrala desivá nehoda, ktorá len „zázrakom“ neskončila smrťou. Mechanika doslova prevalcoval traktor.

slovakia

left justify in out

Muž išiel skúsil, či traktor funguje a potiahol pri tom plynovú páku. Traktor bez vodiča sa potom nečakane pohol a obrovské koleso zakliesnilo mužove nohy. Mašina išla stále ďalej a postupne prešla mechanikovi skrz celé telo vrátane hlavy.

 

Pri incidente bol prítomný aj Cleide Pasce (60), ktorý nedokázal nič urobiť a zúfalo sa traktor pokúsil odtlačiť. Ako povedal, bál sa najhoršieho. Vyzeralo to, že z mechanika ostane placka, no on sa postavil a dokázal aj chodiť a rozprávať. Našťastie sa mu nič vážne nestalo, v nemocnici mu len ošetrili zlomenú nohu.

 

K incidentu došlo v autoservise Auto Pecas v meste Boa Esperanca v brazílskom štáte Minas Gerais. Hrôzostrašné video na internete zverejnil vlastník firmy B. Schimitdt.   

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies