Desivé VIDEO Brazílske batoľa sa prechádzalo po okne, od smrti ho delilo pár centimetrov

NETKY.SK • 16 Február 2016, 19:39 • 2 min
Desivé VIDEO Brazílske batoľa sa prechádzalo po okne, od smrti ho delilo pár centimetrov

BRAZÍLIA – Starostlivý sused sa brazílskym rodičom postaral o poriadny problém. Z bytu oproti natočil dych-vyrážajúce video, v ktorom sa malé batoľa prechádza po parapete okna, minimálne na treťom poschodí bytovky.

slovakia

left justify in out

Za posledný týždeň ide pritom už o druhé video, ktoré zachytáva malé brazílske dieťa v extrémne nebezpečnej situácii a bez dozoru. Dieťaťu sa podarilo vyliezť cez otvorené okno na vonkajší parapet, no čo bolo horšie, začalo sa po ňom prechádzať neistou chôdzou stále ďalej a ďalej.

 

Batoľa od smrteľného pádu na strechu inej budovy delila iba parapetná doska, ktorá má väčšinou šírku len niekoľko centimetrov. Po určitom čase, ktorý sa zdal šokovaným divákom desivo dlhý, dieťa z parapetu konečne niekto zobral dovnútra.

 

Po zverejnení videa na sociálnej sieti navštívili rodinu sociálni pracovníci a rodičia dostali napomenutie. „Rodičia by mali mať svoje deti vždy na očiach, aby bolo možné zaručiť ich bezpečnosť,“ povedal šéf sociálnej služby Leonardo Urcini. „Keď deti začnú chodiť, chcú poznávať svet. Ich rodičia by mali vždy zabezpečiť prístup k oknám a ďalším nebezpečným miestam,“ dodal.

 

Rodina sa bránila tým, že dieťa len na chvíľku spustili z očí. Dedko batoľaťa, ktorý žije v tej istej domácnosti, odvtedy nainštaloval na okná ochranné mriežky.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies