Desivé tajomstvo! Herec Milan Lasica priznal, čoho sa najviac bojí

NETKY.SK • 19 Apríl 2017, 15:54 • 2 min
Desivé tajomstvo! Herec Milan Lasica priznal, čoho sa najviac bojí

Obľúbený herec a komik by mal byť zvyknutý na obdiv publika, burácajúci potlesk a masy ľudí vo svojom okolí. Herec Milan Lasica už len pri pomyslení na niečo také trpí.

slovakia

left justify in out

Milan Lasica patrí na Slovensku k obľúbeným osobnostiam. Ak by ste si možno mysleli, že mu pozornosť lichotí a rád sa obklopuje množstvom ľudí, ste na omyle. Herec sa naopak snaží vyhýbať takým priestorom. „Mám strach z veľkého počtu ľudí… Z más. Ja prídem na javisko, oni tlieskajú a ja mám strach,“ priznal sa verejne. 

 

V rámci šoubiznisového sveta však nie je jediný. Herečka Kim Basinger má taký strach z davu, že si pre sošku Oscara prišla do preplnenej sály len za pomoci psychiatra. Rovnakou a mnohými ďalším fóbiami trpí aj režísér Woody Allen. Ten sa bojí hmyzu, slnka, psov, jeleňov, žiarivých farieb, detí, výťahov, tunelov, výšok, rakoviny, vrán  a stiesnených priestorov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies