Desivé ráno na Záhorí: FOTO Muž dobodal svoju manželku a zranil svokru, polícia ho našla v lese

NETKY.SK • 20 Október 2016, 14:53 • 2 min
Desivé ráno na Záhorí: FOTO Muž dobodal svoju manželku a zranil svokru, polícia ho našla v lese

ROHOŽNÍK – Dnes sa na Záhorí v skorých ranných hodinách odohrala vražda. Polícia našla v byte telo 21-ročnej Moniku. Okrem nej našli aj jej zranenú matku Janu (53).

slovakia

left justify in out

„Dnes v skorých ranných hodinách sme prostredníctvom linky 158 prijali oznámenie, že v jednom z bytov v obci Rohožník sa nachádza nevládne telo ženy bez známok života a ďalšia zranená žena. Vyslaná hliadka Policajného zboru na mieste našla nevládne telo 21-ročnej ženy, ktorá mala na tele viaceré bodné rany. V priestoroch bytu sa nachádzala aj zranená 53-ročná žena, ktorá bola privolanou službou RZP bezodkladne prevezená do nemocnice,“ informovala netky.sk hovorkyňa KR PZ v Bratislave Lucia Mihalíková.

 

Podozrivý je 24-ročný muž z Rohožníka, ktorý je manželom Moniky. Svoju manželku nikoľkými bodnutiami nožom zabil a svoju svorku nožom vážne poranil na krku. Polícia po mužovi pátra.

 

„Prípad si na mieste prevzal vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a vraždy v štádiu pokusu,“ dodala Mihalíková.

 

img

 

Muža na úteku vypátrali

Iba niekoľko hodín po otrasnom čine sa podarilo polícii nájsť pravdepodobného vraha na úteku. "Príslušníkom Krajského riaditeľstva Policajného zboru spolu s policajnými psami a za pomoci príslušníkov v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách, sa muža v priebehu pár hodín podarilo vypátrať vo vojenských lesoch medzi obcou Plavecký Mikuláš a obcou Lakšárska Nová Ves, miestna časť Mikulášov," informovala Miháliková a dodala: "Hliadka pohotovostného policajného útvaru muža za použitia donucovacích prostriedkov v súlade so zákonom obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na príslušný útvar Policajného zboru, kde sú s ním v súčasnosti vykonávané potrebné procesné úkony."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies