Desivá vec, ktorá sa stala novorodeniatku počas cisárskeho rezu!

NETKY.SK • 21 Jún 2021, 08:20 • 2 min
Desivá vec, ktorá sa stala novorodeniatku počas cisárskeho rezu!

Malá Kyanni Williamsová sa rozhodne nenarodila s príliš veľkým šťastím! Hneď po svojom narodení v Denveri v Colorade totiž potrebovala zašiť ranu na ľavom líci, kde nakoniec mala celkovo 13 štichov.

slovakia

left justify in out

"To, že sa moja vnučka narodila a hneď musela ísť k plastickému chirurgovi je zničujúce a srdcervúce," povedal starý otec dievčatka. Rodičia sú z toho zdrevní. Mama Reazjhana Williamsová uviedla, že sa stále snaží „pochopiť“, čo sa stalo počas pôrodu.

 

img

 

„Snažila som sa porozumieť tomu, čo sa stalo, ale jej porezanú tvár musel ošetriť plastický chirurg. Nikdy som nepočula o tom, že by niekto musel po cisárskom reze riešiť s tvárou svojho dieťaťa toto,“ povedala Williamsová.

 

img

 

Prečítajte si: Jeff Bezos sa chystá odletieť do vesmíru. Vznikla petícia, ktorá požaduje, aby sa už odtiaľ nevrátil

 

Reazjhana uviedla, že plánovala prirodzený pôrod, a v Denver Health dokonca dostala tabletku, ktorá jej mala pomôcť pôrod urýchliťPotom ju však urýchlene priviedli na chirurgický zákrok, kde zdravotníci vykonali urgentný cisársky rez.

 

img

 

"Povedali, že naše dieťa urobilo náhly pohyb, že nepočuli tlkot srdca a vzali ju okamžite na cisársky pôrod," dodal otec dievčatka. Keď po narodení videli tvár malej Kyanni, vraj sa im na okamih zastavilo srdce.  Rodičia tvrdia, že im lekári po vykonaní cisárskeho rezu povedali, že hlava ich dieťaťa bola blízko steny placenty. Babička Tashaira Williamsová teraz požaduje, aby bola vyvodená zodpovednosť voči lekárom za to, čo sa stalo s Kyanni. "Nemyslím si, že je to správne. Za to, čo urobili, sa musia zodpovedať," povedala.

 

Rezy u detí počas sekcie sú zriedkavé, pričom jedna zdravotná sestra povedala, že „urobila viac ako 2 500 pôrodov a asistovala im v sekciách“ a nikdy predtým nič také nevidela.

 

img

 

 „Spoločnosť Denver Health bola v priamom kontakte s rodinou. Aj keď ide o známu lekársku komplikáciu v urgentných cisárskych rezoch, vždy sa zameriavame na poskytovanie starostlivosti v najlepšom záujme matky a dieťaťa," uviedla nemocnica. 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies