Desiatky skautov dnes čistia Slovenský raj od odpadkov

NETKY.SK • 20 Máj 2017, 09:45 • 2 min
Desiatky skautov dnes čistia Slovenský raj od odpadkov

POPRAD – Približne 65 skautov a skautiek dnes od rána upratuje Slovenský raj pred letnou turistickou sezónou. Od odpadkov čistia turistické chodníky a rokliny v severnej časti Národného parku Slovenský raj, rovnako aj brehy rieky Hornád v Prielome Hornádu.

slovakia

left justify in out

„Ide konkrétne o turistické trasy roklina Suchá Belá, Piecky, Kláštorská roklina, Prielom Hornádu od Hrdla Hornádu po Kláštorskú roklinu, zelenú a červenú turistickú značku z Podleska na Kláštorisko,“ vymenoval organizátor akcie Marek Leskovjanský, pracovník Správy Národného parku (NP) Slovenský raj a skaut zo 75. zboru, o.b. Jána Vojtaššáka.

Na čistení národného parku sa zúčastňujú skauti z Podtatranskej skautskej oblasti, a to zo skautských zborov a oddielov zo Spišskej Novej Vsi, Popradu, Kežmarku, Levoče a Vydrníka. Ukončenie akcie bude na Kláštorisku.

Akciu organizuje Slovenský skauting, Podtatranská skautská oblasť a 75. zbor, o.b. Jána Vojtaššáka, ako aj mesto Spišská Nová Ves v spolupráci so Správou NP Slovenský raj.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies