Deschamps zverejnil nomináciu, organizátor bez Benzemu

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 07:57 • 2 min
Deschamps zverejnil nomináciu, organizátor bez Benzemu

PARÍŽ - Tréner futbalistov Francúzska Didier Deschamps oznámil vo štvrtok 23-člennú nomináciu na EURO, ktoré od 10. júna do 10. júla bude hostiť práve Francúzsko. V tíme majstrov Európy z rokov 1984 a 1998 podľa očakávania chýba Karim Benzema z Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

V tíme "Les Bleus" je Kingsley Coman z Bayernu Mníchov, ktorý doteraz v najcennejšom drese odohral len tri zápasy. V útoku nechýbajú Antoine Griezmann a Paul Pogba. Pre zranenie vypadol obranca Mathieu Debuchy, ktorý v tejto sezóne hosťoval v Bordeaux z Arsenalu Londýn. Len medzi náhradníkmi sa ocitli mená ako Hatem Ben Arfa, Kevin Gameiro či Alexandre Lacazette. V kádri nie je ani Mathieu Valbuena, do vydierania ktorého bol údajne zapletený Benzema.

 

Francúzi otvoria šampionát v A-skupine súbojom s Rumunskom, potom ich ešte čakajú Albánci a Švajčiari. V príprave na turnaj sa Francúzi stretnú s Kamerunom (30. mája) a Škótskom (4. júna).

 

nominácia Francúzska na EURO 2016:

brankári: Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique Marseille), Benoît Costil (Stade Rennes)

obrancovia: Raphael Varane (Real Madrid), Laurent Koscielny (Arsenal Londýn), Jérémy Mathieu (FC Barcelona), Patrice Evra (Juventus Turín), Bacary Sagna, Eliaquim Mangala (obaja Manchester City), Christophe Jallet (Olympique Lyon), Lucas Digne (AS Rím)

stredopoliari: Paul Pogba (Juventus Turín), Blaise Matuidi (Paríž St. Germain), Lassana Diarra (Olympique Marseille), N’Golo Kanté (Leicester City), Yohan Cabaye (Crystal Palace), Moussa Sissoko (Newcastle United)

útočníci: Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Dimitri Payet (West Ham United), Anthony Martial (Manchester United), Kingsley Coman (Bayern Mníchov), Olivier Giroud (Arsenal Londýn), André-Pierre Gignac (Tigres UANL)

 

náhradníci: Alphonse Areola (FC Villarreal), Hatem Ben Arfa (Nice), Kevin Gameiro (FC Sevilla), Alexandre Lacazette (Olympique Lyon), Adrien Rabiot (Paríž St. Germain), Morgan Schneiderlin (Manchester United), Djibril Sidibé (Lille), Samuel Umtiti (Olympique Lyon)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona