Desaťtisíce fanúšikov oslavovali triumf Realu vo finále Ligy majstrov

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 12:07 • 2 min
Desaťtisíce fanúšikov oslavovali triumf Realu vo finále Ligy majstrov

MADRID - Ani dážď nezastavil desaťtisíce priaznivcov od osláv triumfu futbalistov Realu Madrid v Lige majstrov. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Celodenné oslavy vyvrcholili v nedeľu na štadióne Santiaga Bernabea, kde s pomocou svetelných efektov a ohňostroja zodvihli hráči Realu ešte raz trofej pre víťaza Ligy majstrov. "Bez ich podpory by sme nedokázali vyhrať túto krásnu trofej," vyjadril sa Cristiano Ronaldo.

 

Oslavná fiesta sa začala už na letisku, kde na víťazov čakalo približne 30.000 fanúšikov, následne sa hráči v otvorenom autobuse presunuli do mesta. Nechýbala ani zastávka pri slávnej soche Cybele, ktorú ovešali klubovým šálom a vlajkou. Cybele ešte doplnili hráči Realu o majstrovskú trofej, hlavným aktérom bol kapitán tímu Španiel Sergio Ramos. Oslavy sa zaobišli bez incidentov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona