Desaťročná pacientka chcela ujsť, vyskočila z druhého poschodia

NETKY.SK • 14 Február 2013, 12:37 • 2 min
Desaťročná pacientka chcela ujsť, vyskočila z druhého poschodia

Desaťročná pacientka chcela ujsť, vyskočila z druhého poschodia - Krimi V stredu 13. februára v popoludňajších hodinách došlo v Detskej fakultnej nemocnici (DFN) Košice k mimoriadnej udalosti na oddelení detskej neurológie.

slovakia

left justify in out

img

V stredu 13. februára v popoludňajších hodinách došlo v Detskej fakultnej nemocnici (DFN) Košice k mimoriadnej udalosti na oddelení detskej neurológie.

Ako TASR informoval námestník DFN Juraj Bazár, 10-ročná pacientka pri pokuse o útek z oddelenia vyskočila z okna z výšky 2. poschodia.

„Pri páde si spôsobila úraz – zlomeninu tretieho driekového stavca. V súčasnosti je pacientka po neurochirurgickej operácii hospitalizovaná na III. Klinike pediatrickej anestéziológie a intenzívnej medicíny DFN Košice. Jej stav je stabilizovaný, je mimo ohrozenia života,“ doplnil Bazár.

V súčasnosti nemocnica vyšetruje, ako sa pacientke podarilo otvoriť okno, keďže na oddelení sú všetky okná na izbách pacientov zabezpečené proti svojvoľnému otvoreniu detskými pacientmi.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies