Desať militantov zahynulo pri útoku policajného komanda na ich úkryt

NETKY.SK • 8 Apríl 2017, 13:33 • 2 min
Desať militantov zahynulo pri útoku policajného komanda na ich úkryt

MULTÁN - Desať militantov zahynulo dnes pri útoku policajného komanda na ich úkryt, ku ktorému došlo v meste Láhaur na východe Pakistanu. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa protiteroristického oddelenia pakistanských bezpečnostných síl je medzi mŕtvymi aj Anvarul Hak, hlavný organizátor nedávneho samovražedného bombového útoku, pri ktorom v Láhaure zahynulo 12 ľudí.

 

Vo vyhlásení pakistanskej polície sa uvádza, že príslušníkom protiteroristického komanda sa podarilo úkryt militantov vypátrať na základe informácií, ktoré im Hak poskytol pred svojím útekom z vyšetrovacej väzby, v ktorej bol v súvislosti so samovražedným bombovým útokom z 13. februára vypočúvaný.

 

Všetci militanti, ktorí pri dnešnom útoku zahynuli, boli príslušníkmi hnutia Taliban alebo skupiny Džamáatul Ahrár, ktorá sa odštiepila od pakistanského Talibanu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies