Derek Hough učí tancovať Kate Hudson

NETKY.SK • 19 Október 2013, 09:29 • 2 min
Derek Hough učí tancovať Kate Hudson

LOS ANGELES - Americká herečka Kate Hudson sa učí tancovať. Jej učiteľom je 28-ročný Derek Hough, ktorý sa preslávil v televíznej šou Dancing with the Stars.

slovakia

left justify in out

''Pracujem s Kate Hudson viac-menej formou zábavy, tancujeme spolu, pretože nás to baví a ona sa tak aj učí. Stala sa mojou dobrou priateľkou a je úžasná. Chcel by som, aby účinkovala v Dancing with the Stars, ale to ona nikdy neurobí. Bol by som rád, keby sme v tejto šou aspoň raz hosťovali,'' povedal Hough pre reláciu E! News.

Tridsaťštyriročná Kate Hudson sa vo filmovom priemysle presadila zásluhou snímky Na pokraji slávy (2000), za výkon v ktorej získala Zlatý glóbus a nominovali ju na Oscara. Okrem toho účinkovala v romantických komédiách Ako prísť o muža za 10 dní (2003), Alex a Emma (2003), My dvaja a magor (2006), Kamarátove dievča (2008), Vojna neviest (2009) alebo Tvoj snúbenec, môj milenec (2011), v mysterióznom trileri Kľúč (2005) či muzikáli Nine (2009). Ako Cassandra July sa ukázala v seriáli Glee (2009). Hudson v roku 2004 porodila syna Rydera, ktorého má s exmanželom Chrisom Robinsonom, a predvlani v júli zas priviedla na svet druhého syna Binghama, ktorého otcom je jej súčasný snúbenec, frontman kapely Muse, Matt Bellamy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies