Depetrisova Morelia končí v Pohári osloboditeľov

NETKY.SK • 11 Február 2015, 08:35 • 2 min
Depetrisova Morelia končí v Pohári osloboditeľov

MORELIA - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie v službách mexického klubu Monarcas Morelia David Depetris si nezahrá v hlavnej fáze juhoamerického Pohára osloboditeľov.

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom utorňajší odvetný zápas kvalifikačného kola na pôde bolívijského klubu The Strongest, v ktorom mexické mužstvo prehralo 0:2. Argentínsky rodák odohral celý zápas. Depetris sa strelecky presadil v úvodnom stretnutí týchto dvoch tímov a prispel k remíze 1:1. Bývalý hráč AS Trenčín, ktorý v Mexiku hosťuje z tureckého Caykuru Rizespor, sa stal prvým futbalistom so slovenským pasom, ktorý dokázal skórovať v spomenutej súťaži.

 

Mexické kluby účinkujú v juhoamerickej obdobe Ligy majstrov Copa Libertadores od roku 1998 napriek tomu, že Mexiko je členom zóny CONCACAF (Futbalová konfederácia Strednej a Severnej Ameriky a karibskej oblasti, pozn.). 

Výsledky utorkových odvetných stretnutí 1. kola bojov o skupinovú fázu Pohára osloboditeľov vo futbale: 


Huracán (Arg.) - Alianza Lima (Peru) 0:0 - prvý zápas: 4:0, postúpil Huracán 
The Strongest (Bol.) - Morelia (Mex.) 2:0 - prvý zápas: 1:1, postúpil tím The Strongest 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies