Depetrisov sval nie je natrhnutý, od pondelka v plnej záťaži

NETKY.SK • 23 September 2015, 18:05 • 2 min
Depetrisov sval nie je natrhnutý, od pondelka v plnej záťaži

TRNAVA - Útočník slovenského futbalového klubu FC Spartak Trnava David Alberto Depetris, ktorý sa ako striedajúci hráč zranil v sobotňajšom domácom nevydarenom dueli 9. kola Fortuna ligy proti nováčikovi z Michaloviec (0:1, pozn.) a po iba dvadsiatich minútach pobytu na trávniku musel pre problémy so svalom nútene odísť z ihriska, by sa mal už čoskoro naplno zapojiť do tréningového procesu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Argentínčan, ktorý je držiteľom slovenského občianstva a v drese A-tímu SR má už za sebou dva štarty, nebol "andelom" k dispozícii v utorňajšom víťaznom stretnutí 10. kola najvyššej súťaže v Podbrezovej (2:0). V stredu predpoludním však už Depetris robil špeciálne cviky pod vedením asistenta trénera "andelov" Milana Ivanku. "Vyšetrenie ukázalo, že sval je našťastie len natiahnutý a nie natrhnutý. Od pondelka 28. septembra by sa mal David zapojiť do plnej záťaže," informuje oficiálna internetová stránka trnavského klubu na margo zdravotného stavu rodáka zo San Jorge.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies