Depetris zrejme do mexického klubu Monarcas Morelia

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 12:07 • 2 min
Depetris zrejme do mexického klubu Monarcas Morelia

MORELIA - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie David Depetris s najväčšou pravdepodobnosťou bude pokračovať v kariére v mexickom klube Monarcas Morelia.

slovakia

left justify in out

Ten v uplynulej sezóne najvyššej domácej súťaže skončil v dlhodobej časti na šiestom mieste a potom vo štvrťfinále stroskotal na neskoršom šampiónovi Club León. Informáciu o možnom nadviazaní spolupráce prinieslo viacero zdrojov na sociálnej sieti Twitter. Konto Monarcas VAVEL dokonca pripojilo fotografiu argentínskeho rodáka disponujúceho slovenským pasom v drese spomenutého mexického mužstva s popiskou: "Depetris je v Morelii, v piatok ho klub predstaví ako novú posilu spoločne s Luisom Cardozom."

 

David Depetris sa dohodol začiatkom júna na predčasnom ukončení zmluvy s tureckým klubom Caykur Rizespor. Kontrakt platil do leta 2016. Juhoameričan prestúpil ako najlepší strelec Corgoň ligy 2012/2013 do "krajiny polmesiaca" v roku 2013, jarnú časť uplynulej ligovej sezóny strávil na hosťovaní v Sigme Olomouc. Dvadsaťpäťročný útočník nastúpil v drese SR len dvakrát, v oboch prípadoch to boli medzištátne prípravné stretnutia. Ani raz neskóroval. 

Monarcas Morelia je národný šampión z roku 2000. V Mexiku však odovzdávajú až dva tituly ročne - letný a zimný. Monarcas dominovali v zimnej časti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies