Depetris opäť dvojgólový, potrebuje cítiť dôveru

NETKY.SK • 19 Október 2015, 12:19 • 2 min
Depetris opäť dvojgólový, potrebuje cítiť dôveru

TRNAVA - Futbalový útočník David Depetris zažíva po návrate na Slovensko renesanciu. Dvadsaťšesťročný Argentínčan (nar. 11. novembra 1988), ktorý je už držiteľom slovenského občianstva a v drese A-tímu SR má už na konte aj dva štarty, sa v závere letného prestupového obdobia upísal Trnave a za 148 minút na ihrisku stihol streliť už štyri góly. Rodák z mesta San Jorge sa naposledy v sobotu postaral o oba zásahy proti Dunajskej Strede (2:0) v rámci 13. kola. Zápas v novej City Aréne sledovalo vyše 10-tisíc divákov.

slovakia

left justify in out

"Som rád, pretože útočník potrebuje dávať góly. Prídu, keď mužstvo hrá dobre, alebo verí v sily svojho zakončovateľa. A to potrebujem cítiť aj ja. V sobotu to tak bolo. Teší ma, že som odohral takmer celý zápas. Po zranení to nebolo jednoduché, bolí ma celé telo, ale som šťastný. Chceli sme vyhrať my aj Dunajská Streda, vzniklo mnoho súbojov, na ihrisku sa veľa rozprávalo, ale sú aj také zápasy. Rovnaké by to bolo aj na pôde súpera. Keby bola atmosféra na každom ligovom zápase ako v tomto, bolo by to skvelé," povedal Depetris pre oficiálnu stránku Trnavy.

Argentínčan sa predtým dvakrát zapísal do streleckej listiny v dueli 8. kola v Trenčíne (3:5), kde pôsobil v rokoch 2008 - 2012 pred odchodom do cudziny. Potom krátko pôsobil v holandskom Almere City, neskôr odišiel do tureckého Caykuru Rizespor a pred angažmánom v Mexiku hosťoval ešte v českom Olomouci.

Trnava momentálne ťahá šnúru štyroch víťazstiev a v tabuľke Fortuna ligy jej patrí piate miesto o tri body za Myjavou. "Andeli" najbližšie privítajú Ružomberok, ktorý cez víkend doma prehral so Senicou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona