Depaya nahradí v Eindhovene Lestienne

NETKY.SK • 12 Júl 2015, 23:14 • 2 min
Depaya nahradí v Eindhovene Lestienne

EINDHOVEN - Holandský futbalový klub PSV Eindhoven našiel náhradu za odchádzajúceho Memphisa Depaya, ktorý prestúpil do Manchestru United, v podobe belgického krídelníka Maxima Lestienna.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný futbalista prichádza na Philips Stadion na ročné hosťovanie z katarského Al-Arabi SC s opciou na trvalý prestup.

 

"PSV Eindhoven je veľký klub, z ktorého fungovania mám dobrý pocit. Sadol som si i s trénerom Cocum, som rád, že tu môžem byť," povedal pre PSV TV rodák z Mouscornu. Ten následne objasnil i hlavný dôvod odchodu z perzskej krajiny: "Každý malý chlapec sníva o tom, že si raz zahrá Ligu majstrov. Vďaka nasledujúcemu angažmán sa mi to splní, hodlám si užiť každú minútku európskeho futbalu," dodal na adresu úradujúceho holandského majstra Lestienne.

 

Belgičan, ktorý stále čaká na debut v národnom drese, vlani hrával za taliansky Janov. Zamestnávateľ slovenského stredopoliara Juraja Kucku mal v zmluve o hosťovaní taktiež zakomponovanú klauzulu o prestupe, ktorú však "rossoblu" nevyužili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies