Dépardieu sa stal čestným občanom belgickej obce Estaimpuis

NETKY.SK • 24 August 2013, 14:17 • 2 min
Dépardieu sa stal čestným občanom belgickej obce Estaimpuis

BRUSEL - Ako je známe, Dépardieu sa kvôli sporom o vyššie zdanenie osôb so značným príjmom vo Francúzsku, rozhodol presťahovať do belgickej lokality Néchin.

slovakia

left justify in out

Kontroverzne vnímaný francúzsky herec Gérard Dépardieu (64) si prevzal dnes na slávnosti v belgickej obci Estaimpuis z rúk jej starostu Daniela Senesaela medailu a stal sa čestným občanom obce. Informáciu priniesli belgické médiá.

Ako je známe, Dépardieu sa kvôli sporom o vyššie zdanenie osôb so značným príjmom vo Francúzsku, rozhodol presťahovať do belgickej lokality Néchin, ktorá patrí k obci Estaimpuis ležiacej neďaleko belgicko-francúzskej štátnej hranice a prijať ruské občianstvo.

Umelec, ktorého vďaka množstvu pamätných postáv vo francúzskych filmoch i televíznych produkciách pozná dôverne aj slovenské publikum, vyzdvihol opakovane bezprostrednosť a úsmevy, s ktorými sa stretáva u občanov Néchinu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies