VIDEO Deontay Wilder je pripravený ísť do ringu s Tysonom Furym aj v Anglicku

NETKY.SK • 5 Február 2016, 18:55 • 2 min
VIDEO Deontay Wilder je pripravený ísť do ringu s Tysonom Furym aj v Anglicku

LONDÝN – Neporazený šampión WBC Deontay Wilder odkázal Tysonovi Furymu, že je pripravený s ním boxovať aj v Anglicku. Brit by však najprv musel znova poraziť Vladimira Klička v odvetnom zápase.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Fury prekvapil Klička v ich prvom vzájomnom zápase, keď v Düsseldorfe vyhral u všetkých troch rozhodcov. Ukrajinec tak v novembri prišiel o opasky WBA, IBF a WBO. Odveta by sa mala konať v máji alebo júni tohto roka.
 

Tridsaťročný americký boxer Deontay Wilder, ktorý doteraz vyhral všetkých 36 súbojov, ponúkol Furymu skompletizovanie všetkých titulov v ťažkej váhe. "Keď vyhrá, som ochotný tam ísť pre jeho tituly," vyhlásil Wilder.
 

Wilder si udržal svoj opasok WBC v súboji ťažkej váhy proti Arturovi Szpilkovi, ktorý sa konal v januári v Brooklyne. Američana po zápase nečakane konfrontoval Tyson Fury priamo v ringu.
 

"Keď sa dostal do ringu, tak som mu povedal, že prídem na jeho dvor - doslova," dodal Wilder. "Keď bud emôj odkaz odovzdaný, tak chcem byť označený ako niekto, kto išiel až za nepriateľskú líniu, bojoval s každým a vždy to boli vzrušujúce zápasy."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona