Denizli opäť mieri na lavičku Galatasaray Istanbul

NETKY.SK • 23 November 2015, 13:25 • 2 min
Denizli opäť mieri na lavičku Galatasaray Istanbul

ANKARA - Novým trénerom tureckého futbalového majstra Galatasaray Istanbul sa stal Mustafa Denizli.

slovakia

left justify in out

V pondelok popoludní sa Denizli a predseda klubu Dursun Özbek stretli na rokovaní a uzavreli dohodu. Zmluvu by mali obe zainteresované strany podpísať v najbližších dňoch. "Je pre mňa česť vrátiť sa do Galatasarayu. Uvedomujem si však, že ma čaká ťažká a zodpovedná práca," uviedol Denizli.

 

Denizli je jediným mužom, ktorý v Turecku vyhral majstrovský titul s troma rozdielnymi klubmi. Šesťdesiatšesťročný charizmatický kouč viedol štyri roky aj tureckú reprezentáciu a postúpil s ňou na EURO 2000 do štvrťfinále. V Turecku vyhral ligu na lavičke Galatasaray, Fenerbahce aj Besiktasu.

 

Minulý týždeň Galatasaray vyhodil kouča Hamza Hamzaoglua po priemernom štarte do sezóny. V lige po dvanástich kolách stráca tím sedem bodov na lídra Besiktas, v C-skupine Ligy majstrov 2015/2016 je po štyroch kolách tretí so 4 bodmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies