Denisa Nesvačilová má slabosť pre mužov s rozorvanými dušami

NETKY.SK • 30 Január 2017, 15:28 • 2 min
Denisa Nesvačilová má slabosť pre mužov s rozorvanými dušami

PRAHA - Česká herečka Denisa Nesvačilová má podľa vlastných slov slabosť pre nevyrovnaných mužov.

slovakia

left justify in out

„Mňa to vždy ťahalo k takým rozorvaným dušiam a machrom,“ povedala pre agentúru SITA. Napriek tomu, aké typy mladú herečku priťahujú, si však čím ďalej, tým viac v partnerskom vzťahu cení pokoj. „Čím som staršia a čím viac vzťahov za sebou mám, tým viac oceňujem pri chlapovi pokoj. Mám však pocit, že s každým mužom, s ktorým je na začiatku pohoda, skôr či neskôr príde k boju. Aspoň sa mi to zatiaľ vždy potvrdilo,“ podotkla Nesvačilová, ktorá vraj sama musí vo vzťahu často krotiť svoj temperament.

 

„Ja sama som veľmi temperamentný, ukričaný typ, ktorý keď sa háda, tak hádže taniere, ale za päť minút je pokoj. No temperament je asi vo vzťahu to korenie,“ poznamenala 25-ročná rodáčka z Tábora. Okrem toho zároveň podľa nej veľmi záleží i na tom, v akej životnej fáze sa človek nachádza. „Občas je totiž toho korenia vo vzťahu až moc a vy máte chuť dať si skôr zemiakovú kašu bez chuti a bez zápachu. Viete, že sa najete a máte teplo v brušku a máte pokoj,“ podotkla Nesvačilová, ktorá posledné vzťahy prežívala najmä s ľuďmi z filmovej branže. 

 

„Tým, že sa veľa pohybujem medzi filmármi, tak sa to vždy tak prirodzene vyvinulo. A vždy to boli vášnivé vzťahy, no aspoň ma ako herečku viedli k tomu, aby som si vyskúšala množstvo emocionálnych polôh a výlevov. Je to dobré v rámci určitej sebareflexie,“ zasmiala sa sympatická ryšavka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies