Denisa Krajčovičová na Miss International neuspela

NETKY.SK • 21 Október 2012, 18:47 • 2 min
Denisa Krajčovičová na Miss International neuspela

Denisa Krajčovičová na Miss International neuspela - Pre ženy Prvá vicemiss Slovensko 2012 Denisa Krajčovičová na 52. ročníku svetovej súťaže krásy Miss International, ktorá sa konala v Japonsku, nepostúpila ani do prvej pätnástky.

slovakia

left justify in out

img

Prvá vicemiss Slovensko 2012 Denisa Krajčovičová na 52. ročníku svetovej súťaže krásy Miss International, ktorá sa konala v Japonsku, nepostúpila ani do prvej pätnástky. Rodená Bratislavčanka pritom patrila k horúcim favoritkám. Napríklad odborníci z portálu Missosology.org ju opakovane zaraďovali do svojich zoznamov s odhadmi súťažiacich, ktoré sa ocitnú v najužšom výbere. Organizátori jej na svojom facebookovom konte poďakovali za "ukážkovú reprezentáciu" a zaželali veľa šťastia v živote a šťastný návrat domov. 

Víťazkou tohtoročnej Miss International je reprezentantka Japonska Ikumi Yoshimatsu. Porota udelila aj štyri tituly vicemiss. Druhou najkrajšou súťažiacou je podľa poroty Fínka Viivi Suominen, za ňou nasleduje Madushu Mayadunneu zo Srí Lanky a treťou vicemiss sa stala zástupkyňa Dominikánskej republiky Melody Mir. Titul štvrtej vicemiss patrí Nicole Huber z Paraguaja. Do prvej pätnástky sa okrem nich prebojovali zástupkyne Brazílie, Kolumbie, Haiti, Indie, Mexika, Namíbie, Filipín, Veľkej Británie, USA a Venezuely. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies