Denis Vavro sa sťahuje z Kodane do talianskej Serie A

NETKY.SK • 5 Júl 2019, 10:41 • 2 min
Denis Vavro sa sťahuje z Kodane do talianskej Serie A

RÍM - Slovenský futbalový reprezentant Denis Vavro skompletizoval svoj prestup z FC Kodaň do Lazia Rím. Po úspešnom absolvovaní lekárskej prehliadky podpísal s účastníkom Serie A päťročný kontrakt. Informovala o tom oficiálna webstránka talianskeho klubu.

slovakia

left justify in out

Vedenie dánskeho majstra sa už predtým dohodlo s Laziom na podmienkach prestupu 23-ročného stopéra. Podľa talianskych médií mala byť prestupová čiastka pôvodne na úrovni 12,5 milióna eur, no "biancocelesti" ju dokázali znížiť na 10 miliónov, plus ďalších 1,5 milióna eur pôjde do Kodane v podobe bonusov.

 

 

O bývalého hráča MSK Žilina sa zaujímali aj anglické kluby West Ham a Watford, no napokon zakotvil v Laziu. To skončilo v uplynulej sezóne Serie A na ôsmom mieste a vyhralo Taliansky pohár, čím si zabezpečilo účasť v skupinovej fáze Európskej ligy UEFA 2019/2020.

 

 

Vavro má na konte päť štartov a jeden presný zásah v reprezentačnom A-tíme. Do Kodane prišiel v roku 2017 zo Žiliny, za dánsky klub odohral 61 zápasov (1 gól).

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies