Deň po ľudskej nohe sa na pražskom úseku Vltavy našlo torzo ľudského trupu

NETKY.SK • 10 Október 2013, 17:52 • 2 min
Deň po ľudskej nohe sa na pražskom úseku Vltavy našlo torzo ľudského trupu

PRAHA - Torzo ľudského trupu sa našlo dnes na pražskom úseku rieky Vltava v okolí Barrandovského mostu. Pre internetové servery Novinky.cz a iDNES.cz to potvrdila hovorkyňa pražskej polície Hana Jeřábková.

slovakia

left justify in out

Miesto nálezu na smíchovskej strane je v súčasnosti predmetom skúmania kriminalistov. Predbežne sa nevie, či nález súvisí so stredajším objavením ľudskej nohy vo Vltave v rovnakej pražskej štvrti. O tomto náleze príslušný lekár uviedol, že noha bola vo vode zrejme dlhší čas. Možné súvislosti budú predmetom policajného vyšetrovania.

Kým nohu odrezanú pod kolenom objavil v stredu tréner miestneho veslárskeho klubu, torzo trupu našli dnes strážnici z poriečneho oddielu mestskej polície. Hovorkyňa zatiaľ nedokázala špecifikovať, či telo patrilo mužovi alebo žene. Podrobnosti by podľa jej slov mali byť známe až na základe súdnej pitvy a znaleckých posudkov, hlavne z genetiky a antropológie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies