Deň otvorených dverí v TV Markíza bude túto sobotu

NETKY.SK • 16 August 2012, 11:36 • 2 min
Deň otvorených dverí v TV Markíza bude túto sobotu

Deň otvorených dverí v TV Markíza bude túto sobotu - Kultúra Súkromná TV Markíza v sobotu 18. augusta už po 16.

slovakia

left justify in out

img

Súkromná TV Markíza v sobotu 18. augusta už po 16. raz otvorí svoje dvere širokej verejnosti. Deň otvorených dverí (DOD) začne programom o 08.00 h, pričom brány v Záhorskej Bystrici ostanú otvorené až do 18.00 h.
      Lákadlom pre ľudí majú byť prehliadky štúdií, rôzne atrakcie, súťaže, ako aj možnosť stretnúť sa s osobnosťami televíznej obrazovky. Na autogramiáde sa zúčastnia moderátori a redaktori, ale aj herci zo seriálov Horúca krv a Druhý dych. "Chýbať nebude ani stánok relácie Modré z neba s Vilom Rozborilom, ktorý bude plniť tajné túžby aj účastníkom DOD. A na svoje si prídu aj milovníci reality šou Farma," informuje TV Markíza.
      Hudobný program budú zabezpečovať napríklad kapely I.M.T. Smile, Hex, Gladiator, Le Payaco, ale aj speváčky Dara Rolins, Celeste Buckingham a Zdena Predná. Chýbať nebudú ani finalisti šou Hlas Česko Slovenska Ivanna Bagová, Anna Veselovská, Brunno Oravec a Juraj Zaujec.
      Priebeh DOD v areáli televízie bude snímať 16 kamier. Živé vstupy bude možné sledovať vo vysielaní televízie, ako aj na jej internetovom portáli dod.markiza.sk.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies