Deň otvorených dverí prilákal vyše 30-tisíc fanúšikov

NETKY.SK • 24 August 2013, 17:34 • 2 min
Deň otvorených dverí prilákal vyše 30-tisíc fanúšikov

BRATISLAVA - Fanúšikovia trhového lídra mali počas Dňa otvorených dverí (DOD) možnosť naživo sa stretnúť a získať podpisy tých najväčších seriálových hviezd

slovakia

left justify in out

Herecké a moderátorské tváre televízie Markíza, atraktívny program na pódiu a skvelá atmosféra prilákali v sobotu 24. augusta 2013 do areálu televízie Markíza tisíce návštevníkov z celého Slovenska. Ich počet v popoludňajších hodinách prekročil 30-tisícovú hranicu.

Fanúšikovia trhového lídra mali počas Dňa otvorených dverí (DOD) možnosť naživo sa stretnúť a získať podpisy tých najväčších seriálových hviezd. Obrovský ošiaľ vyvolali hlavne tváre najsledovanejšieho slovenského seriálu Búrlivé víno – Nela Pocisková, Juraj Loj, Braňo Deák, Emil Horváth ml., Henrieta Mičkovicová či Maroš Kramár. 

Svoje podpisy rozdávali aj herci z obľúbenej Horúcej krvi (Anna Šišková, Jozef Vajda, Juraj Hrčka, Marián Mitaš) či úplnej novinky Chlapi neplačú (Alexander Bárta, Zuzana Frenglová, Timur Kramár), ktorá štartuje už v pondelok 26. augusta 2013 o 17:45. 

Mimoriadne veľkému záujmu sa tešila aj autogramiáda moderátorov a redaktorov televízie Markíza či nakrúcanie Modrého z neba s Vilom Rozborilom. 

Návštevníci si tiež vychutnali prehliadku štúdií ich obľúbených programov, spoznali zákulisie televízie, zúčastnili sa živého vysielania relácie Teleráno a využili množstvo dostupných atrakcií, vrátane možnosti preletieť sa ponad areál vrtuľníkom. 

Na pódiu rozdávali skvelú náladu vystúpenia Dary Rolins, Nely Pociskovej, Evy Mázikovej a Thomasa Puskailera, Laciho Strikea či skupín ako Tublatanka, Vidiek, AMO & Band alebo Funkiez. Vďačné publikum potešili svojimi pesničkami aj finalisti SuperStar a Hlasu Česko Slovenska. 

Na DOD vyvrcholila SMS hra o exkluzívny automobil, výhercu vyžrebovali riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza Michal Borec a moderátorka Kvetka Horváthová. 

TV Markíza ďakuje všetkým fanúšikom za návštevu a fantastickú atmosféru. Deň otvorených dverí podrobne zmapovala aj špeciálna webstránka www.markiza.sk/dod. 

PR oddelenie skupiny Markíza 

Táto informácia je komerčnou informáciou odvysielanou v znení dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA za jej obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. Originál tejto správy bol odvysielaný v servise Vyhlásenia a oznamy, ktorý je novým informačným servisom agentúry SITA určeným na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. E-mail: prservis@sita.sk .




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies