Deň detí oslávia v Petržalke celodenným podujatím

NETKY.SK • 31 Máj 2014, 12:59 • 2 min
Deň detí oslávia v Petržalke celodenným podujatím

BRATISLAVA - Medzinárodný deň detí oslávia v bratislavskej Petržalke celodenným podujatím. Rodinná akcia Na palube jednorožca bude v nedeľu 1. júna v Sade Janka Kráľa a blízkom obchodnom centre od 10:00 do 17:00. Informovala o tom Petržalka na svojej internetovej stránke.

slovakia

left justify in out

Registrované deti dostanú informačný leták a hraciu kartu, s ktorou budú môcť absolvovať 20 stanovíšť rozmiestnených po celom Sade Janka Kráľa. Po úspešnom absolvovaní každého stanovišťa získajú deti na zadnú stranu hracej karty pečiatku. Deti, ktoré absolvujú všetky stanovištia, zaradia do žrebovania o ceny. Organizátori pripravili pre návštevníkov aj ukážky techniky a tiež ukážky práce policajtov, hasičov a zásahových jednotiek horskej služby, záchranky, vojakov či kynológov.

 

O pohodlie a zábavu detí sa bude počas celého dňa starať viac ako 150 ľudí. Organizátori pripravili tiež sprievodné atrakcie, ako napríklad cirkusový a hiphopový workshop či bubnovú školu. Deti sa môžu okrem workshopov tešiť aj na nafukovacie hrady, čitáreň, fotenie v kostýmoch a kreslenie na chodník. Minulý rok prišlo stráviť Medzinárodný deň detí na rodinnú akciu približne 3 500 ľudí. Veľkú celodennú akciu organizuje v rámci tretieho ročníka projektu Na palube jednorožca združenie Moonlight camp.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona