Demjan zažiaril pri premiére za Beveren dvoma gólmi

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 16:37 • 2 min
Demjan zažiaril pri premiére za Beveren dvoma gólmi

BEVEREN - Slovenský futbalový útočník Róbert Demjan sa zaskvel pri premiére v drese svojho nového zamestnávateľa dvoma gólmi. Tridsaťročný zakončovateľ skóroval za belgický prvoligový klub Waasland-Beveren v prípravnom stretnutí s druholigovým K. Sint-Truidense (3:3).

slovakia

left justify in out

Demjan odohral prvý polčas, prudkým volejom ľavačkou otvoril skóre stretnutia a neskôr hlavičkou z hranice pokutového územia zvýšil na priebežných 2:1. Waasland-Beveren absolvuje generálku na ligovú sezónu v utorok 16. júla proti saudskoarabskému tímu FC Al Shabab. Agentúru SITA informoval o presných zásahoch slovenského futbalistu jeho agent Michal Holeščák.

Rodák z Levoče Demjan bol v predchádzajúcich troch sezónach hráčom poľského tímu Podbeskidzie Bielsko-Biala, v ktorom sa výraznou mierou podieľal najskôr na postupe mužstva do Ekstraklasy a potom aj na účinkovaní medzi tamojšou elitou. V uplynulom ročníku bol so 14 gólmi najlepším strelcom a zároveň aj hráčom najvyššej poľskej súťaže. Koncom júna sa mu skončila zmluva, na podmienkach ďalšej spolupráce sa nedohodol, do Belgicka odišiel ako voľný hráč. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies