Demitru krádež nerozladila, v tíme by privítal Hossu

NETKY.SK • 27 Apríl 2011, 07:24 • 2 min
Demitru krádež nerozladila, v tíme by privítal Hossu

Demitru krádež nerozladila, v tíme by privítal Hossu

slovakia

left justify in out

img

Pre hokejového útočníka Pavla Demitru začala záverečná časť prípravy na majstrovstvá sveta nepríjemným incidentom. Cez víkend mu vykradli izbu v bratislavskom hoteli, v ktorom je počas šampionátu ubytovaná slovenská reprezentácia, no nenechal sa znechutiť a na utorňajší tréning dorazil v dobrej nálade.
Tridsaťšesťročnému útočníkovi z izby ukradli notebook, iPod a hodinky v hodnote niekoľko tisíc eur. "Stáva sa to na celom svete, ale nemalo by sa to stávať, sú to nepríjemné veci. Najhoršie je, že človek príde o osobné veci, na ktorých mi strašne záleží a mám k nim nejaký vzťah. Dúfam, že sa to nájde," povedal Demitra.
Zatiaľ neznámy páchateľ vnikol do izby v dopoludňajších hodinách, keď Demitra odišiel na tréning. "Prišiel som ráno na raňajky, odložil som si veci do izby, pretože som spal doma a keď som sa vrátil, už tam tie veci neboli. Stalo sa mi to prvýkrát v živote," pokračoval Demitra, ktorému už vedenie hotela prisľúbilo odškodné v prípade, že sa ukradnuté veci nenájdu: "Dnes by sme sa mali stretnúť a mali by sme sa na všetkom dohodnúť. Oni presne vedia, o čo som prišiel a koľko to stálo, takže uvidíme."
Demitra si incidentom nenechal pokaziť náladu a na utorňajšom tréningu sa dobre zabával. V modelovanom zápase nastúpil za modrý tím spolu s Jozefom Stümpelom, či Miroslavom Šatanom a nad "bielymi" vyhrali 3:2 a 1:0. "Nálada je výborná. Od začiatku sme tu dobrá partia a baví nás to, preto sem všetci chodíme. Uvidíme, ako potom dopadneme na ľade," dodal.
V uplynulých dňoch potešili slovenských fanúšikov informácie zo zámoria, podľa ktorých by na domácich majstrovstvách nemali chýbať Marián Gáborík, Ľubomír Višňovský či Michal Handzuš. Demitra by privítal, keby do tímu prišiel aj Marián Hossa. Ten nastúpi so svojím Chicagom už v noci na stredu na rozhodujúci duel série 1. kola play off NHL na ľade Vancouveru. "To je jasné, rád by som ho tu privítal, budú mať ťažké. Na druhej strane, tréner Vancouveru úplne rozbil Luonga a podľa toho je presne vidieť, aký je to tréner. Keď posadí najväčšiu hviezdu, potom neverí svojim hráčom, takže to mužstvo je úplne rozbité. Šance sú tak 50 na 50," myslí si Demitra. "Ešte stále má šancu hrať tu aj tam. Pokiaľ by postúpil, tak by bol rád a pokiaľ by vypadol, tak by sa zbalil a prišiel by za nami na Slovensko," dodal k Hossovej účasti.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies