Demitra natiahol rekordnú šnúru a je už najproduktívnejší v play off

NETKY.SK • 15 Marec 2011, 14:09 • 2 min
Demitra natiahol rekordnú šnúru a je už najproduktívnejší v play off

Demitra natiahol rekordnú šnúru a je už najproduktívnejší v play off

slovakia

left justify in out

Slovenský hokejový útočník Pavol Demitra je po pondelku najproduktívnejším mužom play off Kontinentálnej hokejovej ligy. A svoju šnúru bodov v bojoch o Gagarinov pohár natiahol už na 11 zápasov. Deň čo deň tak ustanovuje nový rekord KHL.
      Tridsaťšesťročný slovenský reprezentant vo vyraďovacej fáze nazbieral už 16 bodov za tri góly a 13 asistencií. Za ním je jeho klubový spoluhráč Josef Vašíček s 15 bodmi (6+9).
      Pavol Demitra, na ktorého sa čoraz viac upiera pozornosť aj s blížiacimi sa majstrovstvami sveta na Slovensku, sa "naštartoval" k excelentným výkonom na začiatku tohto roka, keď v januári dosiahol dva hetriky. Prvý 15. januára pri výhre 4:2 v Magnitogorsku a druhý pri rovnakom víťazstve doma s Chabarovskom. V play off na ne nadväzuje, vo štvrťfinále proti Dinamu Minsk bodoval vo všetkých 7 zápasoch (1+9), v semifinále so Šuplerovou Rigou zatiaľ v štyroch súbojoch pridal ďalších 6 bodov (2+4). Svoj tím tak ťahá k postupu do finále Západnej konferencie. Jaroslavľ po dvoch víťazných súbojoch v Rige (8:4, 6:2) vedie v sérii už 3:1 a v stredu 16. marca môže doma definitívne rozhodnúť.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona