Demi Moore a Ashton Kutcher sú oficiálne rozvedení

NETKY.SK • 28 November 2013, 09:08 • 2 min
Demi Moore a Ashton Kutcher sú oficiálne rozvedení

LOS ANGELES - Americký herecký pár Demi Moore a Ashton Kutcher oficiálne ukončil rozvodové konanie.

slovakia

left justify in out

"Rozsudok o rozpade manželstva je platný. Obe strany sa vrátili k statusu slobodných osôb," uvádza sa podľa magazínu People v rozvodových dokumentoch na losangeleskom súde. Manželstvo dvojice sa tak skončilo až zhruba po dvoch rokoch od ich rozchodu. Rozvod sa preťahoval najmä pre výšku alimentov a rozdelenie majetku, ktorého hodnota sa odhaduje na 300 miliónov dolárov. Podľa zdroja z okolia dvojice však stále ostáva niekoľko dokumentov, ktoré musí pár vyplniť, aby mal s rozvodom definitívne pokoj.

Moore a Kutcher sa zosobášili v septembri 2005 a po šiestich rokoch manželstva sa rozišli. Príčinou rozpadu ich vzťahu bola pravdepodobne nevera. Správa o rozchode hollywoodskych hviezd prišla totiž krátko po tom, čo istá Sara Leal uviedla, že si s Kutcherom užívala sex v deň jeho výročia sobáša s Moore. "S veľkou ľútosťou a ťažkým srdcom som sa rozhodla ukončiť moje šesťročné manželstvo s Ashtonom. Ako žena, matka a manželka považujem určité hodnoty a sľuby za posvätné a práve v tomto duchu som si vybrala ďalšie smerovanie svojho života. Je to pre mňa a moju rodinu namáhavé obdobie a preto by som chcela médiá požiadať o rovnaký súcit a súkromie, aké by ste poskytli komukoľvek inému v podobnej situácii," uviedla vtedy herečka. Jej manžel, ktorý v súčasnosti chodí s herečkou Milou Kunis, na Twitteri napísal: "Navždy budem s láskou spomínať na čas strávený s Demi. Manželstvo je jednou z najnáročnejších vecí na svete a niekedy bohužiaľ nevyjde." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies