Demi Lovato navštívila deti v nemocnici v Novom Mexiku

NETKY.SK • 31 Marec 2017, 17:10 • 2 min
Demi Lovato navštívila deti v nemocnici v Novom Mexiku

MEXIKO - Americká speváčka a herečka Demi Lovato navštívila deti v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná rodáčka z Albuquerque v Novom Mexiku prišla potešiť pacientov v losangeleskej Children’s Hospital, kde sa s nimi odfotila a pozrela si tiež animovanú snímku Šmolkovia: Zabudnutá dedinka, v ktorej originálnom znení prepožičala hlas Šmolinke. Maskot v podobe modrej postavičky pritom robil počas celej návštevy interpretke spoločnosť.

 

Speváčka prišla za malými pacientmi v rámci iniciatívy Make March Matter, ktorá podporuje rozvoj detskej zdravotnej starostlivosti. Spomínaná nemocnica sa na sociálnych sieťach pochválila celebritnou návštevou sériou fotografií. 

Demetria Devonne "Demi" Lovato sa preslávila účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008) či Ako chrániť princezné (2009). Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011), Demi (2013) a Confident (2015), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200. V rokoch 2012 a 2013 pôsobila ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies