Demi Lovato má nového priateľa

NETKY.SK • 7 Január 2017, 13:52 • 2 min
Demi Lovato má nového priateľa

BRATISLAVA – Americká speváčka a herečka Demi Lovato má nového priateľa.

slovakia

left justify in out

Je ním brazílsky profesionálny zápasník zmiešaných bojových umení (MMA) Guilherme “Bomba” Vasconcelos. O vzťahu 24-ročnej interpretky a športovca informoval magazín People odvolávajúci sa na nemenovaný zdroj.


Dvojica, ktorá mala údajne románik už v júli, začala spolu randiť po tom, ako sa Lovato v decembri rozišla so zápasníkom Lukeom Rockholdom. “Demi a Luke sa rozišli pred Vianocami. Nebolo to nič dramatické. Vzťah sa jednoducho nerozvíjal tak, ako chceli. Znova sa začala stretávať s Bombom. Veľmi ju fyzicky priťahuje,“ uviedol anonym. Rodáčka z Albuquerque v minulosti tvorila pár s hercom Wilmerom Valderramom, s ktorým sa po takmer šiestich rokoch rozišla v júni.


Demetria Devonne "Demi" Lovato sa preslávila účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008) či Ako chrániť princezné (2009). Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011), Demi (2013) a Confident (2015), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200. V rokoch 2012 a 2013 pôsobila ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies