Demi Lovato je čistá kvôli mladšej sestre

NETKY.SK • 14 December 2013, 18:25 • 2 min
Demi Lovato je čistá kvôli mladšej sestre

BRATISLAVA - Herečka sa rozhodla nastúpiť na liečenie po varovaní, že ak nezmení svoj život, odlúčia ju od sestry.

slovakia

left justify in out

 Dôvodom na to, aby sa americká herečka a speváčka Demi Lovato rozhodla skoncovať so závislosťou od drog a alkoholu, bola vraj jej nevlastná mladšia sestra Madison De La Garza. Herečka o tom porozprávala v rozhovore pre televíznu reláciu Access Hollywood.

Rozhodnutie ísť sa liečiť vraj spravila samotná Lovato, po tom, čo celý jej tím, manažér, právnici a rodičia prišli k nej a povedali, že ak nebude triezva, nebude môcť byť pri svojej sestre. "Musela som dať Madison nejaký vzor... Musela som ju chrániť a Demi to vedela. Takže, keď som povedala ‘Odchádzam späť do Texasu,’ vedela, že to myslím vážne a vtedy sme všetci spolu sadli a povedali jej ‘Toto je čas, kedy sa musíš zmeniť alebo sa naše cesty rozídu, pretože ak nechceš takýto život, my ho pre teba nebudeme chcieť tiež'," opísala matka herečky, ktorá vraj podobne ako jej staršia dcéra trpí poruchami stravovania a depresiami, rovnako sa však snaží liečiť. 

Lovato nastúpila do liečebne v roku 2010, aby sa tak zbavila závislosti od alkoholu a drog a dostala pod kontrolu poruchy stravovania a sklony k sebapoškodzovaniu. Od roku 2011, kedy herečka ukončila liečenie, sa snaží o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovoriť. "Nemalo by to byť tabu. Ubližovala som si a moju mamu to celý čas trápilo," povedala speváčka o tom, čím si prešla. Len nedávno dokonca otvorene porozprávala aj detaily o tom, ako nevedela vydržať bez kokaínu či alkoholu. 

Demetria Devonne "Demi" Lovato sa preslávila účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008), Ako chrániť princezné (2009) či Camp Rock 2 (2010). Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011) a Demi (2013), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200. Od roku 2012 pôsobí ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. Objavila sa tiež v piatej sezóne seriálu Glee (2009). Jej 11-ročná sestra si zahrala v seriáloch Zúfalé manželky (2004 - 2012) a Sonny vo veľkom svete (2009 - 2011). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona