Demi Lovato by rada spolupracovala s Eminemom a Kelly Clarkson

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 14:51 • 2 min
Demi Lovato by rada spolupracovala s Eminemom a Kelly Clarkson

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Demi Lovato by bola rada, ak by na pripravovanom piatom albume mohla spolupracovať s rapperom Eminemom a speváčkou Kelly Clarkson. Dvadsaťdvaročná rodáčka z Albuquerque v Novom Mexiku to uviedla v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight, pričom prezradila aj to, na čom jej v súčasnosti najviac záleží.

slovakia

left justify in out

„Tento rok je pre mňa naozaj dôležité zistiť, kto som ako umelkyňa, pretože chcem byť autentickejšia. Chcem tvoriť hudbu, ktorá bude iná, skúsiť niečo, čo som ešte nikdy nerobila... niečo, čo by ukázalo, aká v skutočnosti som a čo všetko dokážem s hlasom. Práve teraz v štúdiu s nadšením objavujem nové zvuky a teším sa, čo z toho vznikne,“ vyjadrila sa speváčka, ktorá plánuje na nový album zaradiť aj niekoľko balád.

 

Ako ďalej povedala, nebráni sa spolupráci s Nickom Jonasom ani Nicki Minaj, najradšej by si však zaspievala s Kelly Clarkson a Eminemom. „Chcela by som pracovať s Eminemom. Mám k nemu blízko práve preto, že aj on si prešiel liečeniami a podobnými záležitosťami. Myslím si, že by sme mohli spolu vytvoriť niečo úžasné,“ uzavrela Lovato.

 

Demetria Devonne „Demi“ Lovato sa preslávila účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008), Ako chrániť princezné (2009) či Camp Rock 2 (2010). Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011) a Demi (2013), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200. V rokoch 2012 a 2013 pôsobila ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. Objavila sa tiež v piatej sezóne seriálu Glee (2009). Od októbra 2010 do konca januára 2011 podstúpila liečenie pre bulímiu, bipolárnu afektívnu poruchu a sebapoškodzovanie, pričom o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovorí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies