VIDEO Dembélé priviedol na ihrisko mladého fanúšika, ktorý prišiel o všetky končatiny

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 20:02 • 2 min
VIDEO Dembélé priviedol na ihrisko mladého fanúšika, ktorý prišiel o všetky končatiny

LONDÝN – Záložník Tottenhamu Moussa Dembélé ukázal veľké srdce, keď cez polčasovú prestávku pozval na trávnik mladého fanúšika, ktorý prišiel o všetky končatiny kvôli meningitíde, aby si zakopal s hráčmi londýnskeho klubu.

slovakia

left justify in out

Osemročný fanúšik Spurs Marshall Janson prekonal meningitídu, keď mal iba jeden rok. Museli mu však amputovať ruky aj nohy, aby mu zachránili život.

Dembélé, ktorý si momentálne odpykáva šesťzápasový dištanc za hrubé nešportové správanie, priviedol na trávnik mladého fanúšika, aby si zatrénoval s náhradníkmi Tottenhamu.

 



Fanúšikovia londýnskeho klubu privítali Marshalla mohutným potleskom a jeho prvý dotyk s loptou ocenili búrlivými ováciami. "Podpíšte s ním, podpíšte s ním! Milujeme ťa Marshall," skandoval dav.

"Je to naozaj, naozaj skvelé. Som tak vzrušený," reagoval Marshall na pozvanie na White Hart Lane. "Nemôžem sa dočkať, kedy stretnem Harryho Kanea. Je to môj obľúbený hráč."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies