Dembélé chce ostať v Barcelone, podpíše novú zmluvu

NETKY.SK • 22 December 2021, 17:19 • 2 min
Dembélé chce ostať v Barcelone, podpíše novú zmluvu

BARCELONA – Prestupová sága francúzskeho útočníka Ousmaneho Dembélého by sa mohla čoskoro uzavrieť. Dvadsaťštyriročný futbalista sa podľa informácií španielskych médií rozhodol predĺžiť kontrakt s FC Barcelona do roku 2024.

slovakia

left justify in out

Dembélé, ktorý počas kariéry bojuje so zraneniami, rokuje so svojím súčasným zamestnávateľom o novej zmluve už dlhší čas. Jeho aktuálny kontrakt vyprší v júni budúceho roka, a tak by od 1. januára mohol rokovať s prípadnými záujemcami.  V médiách sa v poslednom čase písalo o záujme Newcastlu United, ktorý prebrali bohatí majitelia zo Saudskej Arábie. Napriek tomu, že klub bojuje v Premier League o záchranu, majú s ním veľké plány.

 

 

Aj napriek dlhodobým zdravotným problémom má Dembélé na trhu stále vysokú cenu. Katalánsky veľkoklub ho v roku 2017 priviedol z Borussie Dortmund za astronomickú čiastku 135 miliónov eur. Hoci sa táto investícia zatiaľ nevyplatila, Barcelona by si podľa portálu transfermarkt.de mohla za prestup vypýtať sumu okolo 50 miliónov eur. Ak by však útočník nepodpísal novú zmluvu, v hre by bola možnosť odchodu bez odstupného.

 

 

Ofenzívne eso sa podľa najnovších správ napokon rozhodlo v klube zotrvať kvôli povzbudivým slovám prezidenta Joana Laportu, ako aj rozhovoru s trénerom Xavim. Nový lodivod Barcelony údajne v Dembélém vidí jeden zo základných stavebných kameňov svojho mužstva a nechce o jeho služby prísť. Futbalista dokonca požiadal svojho agenta, aby doladil detaily a aj napriek kritike od fanúšikov sa pripravuje na ďalšiu etapu v jednom z najslávnejších klubov sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona