Dembéle bude mať číslo po Neymarovi, privítalo ho vyše 10 tisíc fanúšikov

NETKY.SK • 29 August 2017, 10:38 • 2 min
Dembéle bude mať číslo po Neymarovi, privítalo ho vyše 10 tisíc fanúšikov

Barcelona - Španielsky futbalový klub FC Barcelona oficiálne predstavil svojim fanúšikom 20-ročného francúzskeho útočníka Ousmana Dembélého.

slovakia

left justify in out

Ten v pondelok úspešne podstúpil zdravotnú prehliadku, ktorá bola potrebná na skompletizovanie prestupu z Borussie Dortmund. Podľa oficiálnej klubovej stránky zaplatili Katalánci za Dembélého 105 miliónov eur, čiastka sa môže zvýšiť o dodatočné bonusy.

 

Nová posila Barcelona podpísala kontrakt na päť rokov, na drese bude nosiť číslo 11. Na oficiálne predstavenie na Camp Nou sa prišlo pozrieť približne 10-tisíc priaznivcov. "Som šťastný, že som tu a môžem byť súčasťou najlepšieho klubu na svete. Chcel som sem prísť, pretože už od útleho veku som priaznivcom Barcelony. Dúfam v rýchlu adaptáciu a v čo najväčší počet trofejí," uviedol Dembél.

 

Barcelona už dlhšie hľadala náhradu po rekordnom odchode Neymara do Paríža St. Germain. K tímu sa nedávno pripojil aj 29-ročný brazílsky stredopoliar Paulinho z čínskeho Kuang-čou Evergrande.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona